Авточасти Онлайн Ав...
 
Notifications
Clear all
Авточасти Онлайн Автосклад - Avto.BIM.BG
Авточасти Онлайн Автосклад - Avto.BIM.BG
Group: Registered
Joined: 2021-10-27
New Member

About Me

Тунинг части Педлагаме широка гама от тунинг части и аксесоари за всички марки и модели автомобили като: - Led плафони, тунинг фарове, халогени, тунинг мигачи и тунинг стопове. Тунинг огледала и аксесоари. Огледала, коруби и стъкла за огледала. Модули и машинки за централно заключване, комфорт модул за две или четири стъкла. Електрическа система на автомобил: ателнатор, букси, бушони, кабели и букси, релета, клаксон и сирени, оборотомери, части и сензори за парктроник, централно заключване, сензори и датчици. Парктроници - те са LED огледало с вграден дисплей и парктроник, Огледало за обратно виждане DVR с камера, модул за парктроник с 8 сензора, дислей и звукова сигнализация,парктроник с 4 датчика и звукова сигнализация, парктроник с 4 сензора с дисплей, парктроник с 4 сензора с дисплей и звук, парктроник с 4 сензора, цветен дисплей и камера за задно виждане, парктроник с 4 сензора и огледало с вграден дисплей, парктроник с 4 сензора, огледало с вграден дисплей и камера, парктроник с 8 сензора, дисплей и звукова сигнализация, парктроник с електромагнитен сензор и звук. Понякога задните врати са оборудвани с допълнителна защита за деца, като те се отварят само отвън или двойно блокиране на заключването.  
  
Освен това автомобилните крушки са на 12V и 24V, като 12V се използват в леките автомобили, man-exlusives.news а 24V са за някои товарни автомобили и автобуси. В зависимост от избора на клиента това става: Чрез куриерска фирма Еконт Експрес на посочен от клиента адрес; Чрез собствени средства на посочен от клиента адрес (до входа на адреса или най-близкото място където е възможно да се паркира); На посочен от клиента офис на куриерската фирма; В магазин от партньорската мрежа на JAR Computers. На място в офиса (в брой или с карта), при доставка на куриера в брой, по банка. Виждате възможните схеми за изплащане на продукта и можете директно да кандидатствате за кредит ОНЛАЙН, или на място в офисите ни. Избирате си магазин на JAR Computers от партньорската ни мрежа в цялата страна, където да получите продуктите. JAR Computers си запазва правото наличността и сроковете на доставка да се доуточняват по телефона или e-mail, в момента на обработка на поръчката. 11. Как да разбера дали поръчката ми е потвърдена? 17. Мога ли да поръчам от чужбина? Мога ли да пазарувам онлайн, ако не съм регистриран клиент ? 1. Мога ли да пазарувам онлайн, ако не съм регистриран клиент?  
  
9. Мога ли да поръчам по е-мейл? Внос по заявка - Стоката може да се внесе по желание на клиента. Времето за доставка обикновено е средно от 1 до 3 работни дни за стоки, налични в централен склад, 1 до 5 работни дни за стоки, налични във външен склад, до 20 работни дни за продукти, които са по поръчка на клиента. При успешно завършена поръчка ще получите имейл и/или обаждане по телефон или SMS, че поръчката е изпълнена и предадена за доставка. В процеса на поръчка въвеждате: имейл, име, телефон, адрес и парола. Това се дължи на факта, че всички производители се стремят да отстраняват недостатъците, които се появяват в процеса на експлоатация и конструктивно да ги подобряват. Завършвате процеса на пазаруване по три начина: „купи", „запази в магазин", „купи на изплащане", след което следвайте инструкциите за финализиране на поръчката. 7. Какво е „купи на изплащане"? 6. Какво е „Запази в магазин"? Какво са алтернативни авточасти? В повечето случай оригиналните авточасти носят марката на завода, производител на автомобила, но е възможно когато се използват външни производители на дадени детайли да са маркирани с техния знак. Освен това са вътрешни и външни.  
  
Освен това се предлагат и добавки за спиране на теч от скорости. Изработват се от стоманена сплав, неръждаема стомана, алуминий, титаниеви сплави или от различни композитни пластмаси като стъклопластика, карбон и кевлар. Изработват се гумени калобрани, както и от еластична пластмаса, композитни материали и метал. Изработват се специфични и универсални подкалници от сплав от гума и пластмаса, стъклопласт, АВS и други. Стелки, калобрани и крепежи за тях - Предлагат се универсални стелки за кола и специализирани; мокетени , гумени стелки и полиуретанови. За всички кори и подкалници се предлагат и подходящи крепежи за монтиране. Кори и подкалници - те са кори под двигател: пластмасови и метални кори под двигател. Части по двигател - цилиндров блок: биелни лагери, бутала, ремонтни комплекти цилиндров блок, гарнитури цилиндров блок и други. Части по запалителна система: бобина; делко: дистрибурна капачка, палец за делко, кабели за делко; запалителни свещи и подгревни свещи; стартери, патрони, клемореди и превключватели за запалване. От своя страна амортисьорите за багажник са газови, газомаслени и маслени.

Location

Occupation

man-exlusives.news
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: